Winnaars spellen wiezomarkt bekend

De winnaars van de spellen van de BC Flitskraam op de wiezomarkt van afgelopen vrijdag en zaterdag zijn bekend! Ook dit jaar was BC Flits weer te vinden op de wiezomarkt op vrijdag 4 en zaterdag 5 juli. Bij de BC Flitskraam kon er een heuse BC Flits rebus gemaakt worden. Ook kon er een poging gedaan worden om zoveel mogelijk punten te scoren met het spel shuttlegolf. Daarnaast kon er ook een gokje gewaagd worden door te raden hoeveel shuttles er in een doos zaten.
Bij de BC Flits rebus was het enige goede antwoord: ‘De snelste racketsport ter wereld: Badminton.’ Er waren vele goede inzendingen, waardoor er een loting plaats moest vinden. Hieruit is een winnares naar voren gekomen: De 11-jarige Maxime Hoogma uit Wierden.
De winnaar van het shuttlegolfspel op de wiezomarkt is de 9 jarige Frank Smit uit Wierden. Hij scoorde maar liefst 50 punten en had daarmee de hoogste score! De 12 jarige Sascha Brands wist het juiste aantal shuttles in de doos! Het waren er 258!
Alle drie hebben zij een heerlijke slagroomtaart van Bakkerij Kamphuis mogen ontvangen. Ook zijn ze van harte welkom om aan het begin van komend seizoen vrijblijvend een aantal keer mee te spelen. Eet smakelijk!